movexx - Seder Makina
Akülü Araba Çekici

Akülü Araba Çekici

Akülü Araba Çekici

Firmamızın satışını yaptığı Akülü Araba ÇekiciAkülü Araba Çekici, ağır yükleri tekerlekler üzerinde taşımayı kolaylaştırır. Arabaları, hastane yataklarını, endüstriyel arabaları, tekerlekli konteynerleri veya diğer her nesneyi kolayca, az insan gücüyle hareket ettirebilirsiniz. Akülü Araba Çekici ile, herhangi bir fiziksel çaba harcamadan kolaylıkla taşıma işini yapabilirsiniz.

Çoğu sektörde ağır yüklerin taşınması gerekir. Bu bir araba olabileceği gibi hastanede yataklar, depolarda gıda veya temizlik malzemelerine kadar birçok yükün taşınması gerekir. Eğer Akülü Araba Çekici gibi teknolojik bir üründen destek almazsanız bu ağır yükleri taşımak için fazldan iş gücüne ve zamana ihtiyaç duyarsınız.

İşletmenize satın aldığınız bir Akülü Araba Çekici ile çok az sayıda işçi ve çok az zamanda daha ağır yükleri taşıyabilirsiniz.

Akülü Araba Çekici Fiyatları

Akülü Araba Çekici

 

Akülü Araba Çekici Neden Gerekir?

Akülü Araba Çekici, tek bir seviyeye taşınır. Bu nedenle, yük, tekerlekli bir şase veya tekerlekli şaseli bir kaldırma masası gibi tekerlekler ile yerleştirilmelidir. Operasyonu elektrik çekişine dayanır. Yük, römorköre bağlandıktan sonra, manivela kolu etkisi ile tekerleğin üzerinde aşağı doğru basınç üretir. Bu kuvvetle üretilen elektrikli çekiş, ağır malzemelerin taşınmasını mümkün kılan şeydir.

Tüm Akülü Araba Çekici türleri, ağır malzeme kullanımını kolay ve hafif bir işe dönüştüren güçlü ve verimli bir elektrik motoruyla çalışır.

 

Akülü Çekici Ürün Özellikleri

  • Son derece kullanıcı dostu, makineleri çalıştırmak için sertifika veya lisans gerekmez.
  • Koruma sınıfı
  • Geniş aksesuar yelpazesi
  • Hız ve hızlanma, kullanıcının ihtiyaçlarına göre teslimattan önce ücretsiz olarak programlanabilir

Akülü Araba Çekici, römorkları, arabaları kolayca hareket ettirebilmenizi ve doğru bir şekilde ya da eğimli yüzeylerde manevra yapabilmenizi sağlar. Özel lastiklerinden ve güçlü motorlarından dolayı elektrikle çalışan Akülü Araba Çekici hem sert hem de yumuşak yüzeylere yerleştirilebilir. Çalışma katında, fabrikada, havalimanlarında ve diğer birçok yerde olabilirler. Bir hangardan bir uçak çekebilir, bagaj arabalarını taşıyabilir ve bir fabrika mağazasında yerlerine konteynırları yerleştirebilir.

Artık akülü araba çekme aracı ile bir treyleri fiziksel olarak itmeye veya çekmeye asla gerek kalmayacak. Akülü çekici, hiçbir fiziksel yük olmadan tekerlekler üzerindeki yükleri hızlı bir şekilde taşımanıza olanak tanır. 1 gün boyunca pil şarjında ​​uzun bir süre çalışabilir ve verilen şarj cihazı ile 5 saat sonra tekrar şarj edilebilir. Ürünler konusunda ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Malzeme taşıma sorunlarınızdan herhangi birini çözecek harika bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Ön planda güvenlikle, sektördeki en son yenilikleri vurgulamak için sürekli olarak kataloğumuzu güncelliyoruz. Tüm ürünlerimiz işyerindeki stresleri, yaralanmaları ve kazaları azaltmayı ve şirketinizin ve çalışanlarınızın “rahatça çalışmasını” sağlamayı amaçlamaktadır. Kuruluşunuz için doğru araçları bulmak için kapsamlı ürün yelpazemize göz atın.

AKÜLÜ ARABA ÇEKİCİ NEDİR?

Müşterilerimize büyük bir Akülü Araba Çekici serisi sunuyoruz ve müşterilerimizin özel gereksinimleri için doğru çözümü bulmalarına yardımcı olacak kapsamlı bir ürün kataloğu sunuyoruz. Çözümü bulamamanız gerekirse, teklif etmemiz gereken çok şey var ve ürünlerimiz sürekli olarak gelişmekte ve çağdaş pazara uyacak şekilde genişletilmektedir.

ÖZEL MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ

Özel probleminiz, tescilli bir çözümle çözülebilecek bir sorun olmayabilir. Bu nedenle sistem entegrasyonu, konsept planlama, yapım, devreye alma ve destek için özel olarak tasarlanmış sonuçlarımızı sunuyoruz.

Basit bir konveyörden komple bir anahtar teslim tasarım ve konstrüksiyon paketine kadar her türlü malzeme taşıma problemine komple lojistik çözümler sunuyoruz.

Seder Makina, malzeme işleme çözümünüzü, işinize ve ürünlerinize uygun olmasını sağlayacak şekilde tasarlayacak. Hava yükünden gıda ürününe, gübrelerden ilaçlara kadar, tezahür etme ve taşıma çözümüne sahibiz. Ayrıntılı bilgi için satış yetkililerimize danışın.

İşgücüne Dost Akülü Araba Çekici Ürünleri

Tüm ürünlerimiz ve sistemlerimiz, özellikle yaralanmalarla ilgili iş kazaları riskini azaltmak için etkili cihaz ve prosedürler sunmaktadır. Verimliliği ve karlılığı arttırmak için İşyeri Sağlığı ve Güvenliği konularının tüm yönlerine bağlıyız. Tek amacımız “rahatlıkla verimli şekilde çalışmanızı sağlamak” .

Odak noktamız işyeri sağlığı ve güvenliği, kaza önleme ve çevre koruma için ekipman ve sistemler sunmaktır. İhtiyaçlarının çoğu, maliyet etkin teknoloji, ürünler,  tecrübe, kalite sistemleri ve belirli problemlerini çözmek için servis uygulayarak tatmin edilmektedir.

SÖZÜMÜZE GÜVENİN!

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden yararlanan yüzlerce memnun müşteriye yönlendirebiliriz. Referanslarımız için herhangi bir referans isteyin ya da birçok başarı hikayesini duymak için hizmetler sayfamızı ziyaret edin. Sektör lideri olarak tanınmaktan gurur duyuyoruz ve bu tanıma değer veriyoruz. Seder Makina doğru seçimdir ve deneyimlerimiz, ürün ve iş bilgimiz ve uzman ekibimiz tarafından güvence altına alınabilir.

Seder Makina

Seder Makina

Seder Makina 20 yılı aşkın deneyime sahip uzman kadrosuyla sanayi kuruluşlarımıza bakım, enerji ve iş güvenliği alanlarında özel ürün ve hizmetler sunmaktadır. Misyonumuz müşterilerimize değer katan ürün ve hizmetler sunarak fark yaratmaktır.

Daha detaylı bilgi için bizimle
iletişim geçin

Bir movexx sahibi olun